STUC & SCHILDERWERK

Het schilderwerk of stucwerk bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van een pand. Maar een goede verflaag of een goed gestucte muur biedt ook bescherming tegen (weers-)omstandigheden. Des te belangrijker om dit goed te onderhouden.

STUKWERK

Een goede afwerking van wand, vloer en plafond is bepalend voor de hele atmosfeer van uw interieur, of dat nu uw woonhuis is of uw kantoor. Elke ondergrond vraagt bovendien om een specifieke behandeling. Onze stukadoors zijn stuk voor stuk vakmensen die precies weten hoe ze uw wand en plafond mooi kunnen maken. Ze maken bovendien gebruik van eersteklas materialen, zodat u er lang plezier van heeft.

SCHILDERWERK

Zowel binnen als buiten is goed schildwerk belangrijk. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor het behoud van het timmerwerk aan de binnen- en buitenkant van uw pand. Laat uw kozijnen, deuren, trappen, balkons en alle andere houten delen voorzien van een hoogwaardige beschermlaag. De schilders van Goed voor Vastgoed geven u graag advies, zodat u de juiste keuze maakt.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom langs. De koffie staat klaar!

GOED VOOR VASTGOED B.V.
L√ľbeck 9
2993 LK Barendrecht

KVK: 72945109
Tel: 0180 558 080
E-mail: info@goedvoorvastgoed.nl